Політика конфіденційності

Загальні положення

Політика конфіденційності є додатком до Умов та положень з використання сайту pakline-logistics.ua, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю «КОРСА» (компанія ТОВ «КОРСА»), з ціллю забезпечення захисту та безпеки персональних даних (особистої інформації) користувачів сайту та клієнтів. Політика конфіденційності заснована на нормах Закону України «Про захист персональних даних» та інших діючих нормативно-правових документах. Наполегливо рекомендуємо вам ознайомитися з даним повідомленням про нашу Політику конфіденційності.

 

Наш сайт не призначений для неповнолітніх. Переглядання інформації та будь-яке використання сайта pakline-logistics.ua, а також його сервісів повинно бути тільки в присутності фізичної особи у віці вісімнадцять років та старше.

Які особисті данні ми збираємо?

Типи даних:

  • інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до фізичної особи;
  • виражені вподобання та обрані настройки;
  • унікальні рекламні ідентифікатори та ідентифікатори пристроїв, IP-адрес, фрагмент коду, веб-маяки;
  • персональні данні: ім’я, контактні данні, вік, рід занять, сімейний стан, фінансова інформація, історія транзакцій та інше;
  • інформація, яка зібрана за допомогою файлів cookie.

Файли cookie

Для забезпечення оптимальної взаємодії з нашим сайтом pakline-logistics.ua, ми використовуємо функціональні та аналітичні файли cookie для відстеження вашої активності на нашому сайті, у тому числі, можливо, й за його межами з ціллю виміру ефективності та пропозиції вам персоналізованої реклами.

Чому ми використовуємо файли cookie?

Функціональні файли cookie:

  • правильне функціонування сайту (авторизація, мовні вподобання);
  • вам не обов’язково декілька разів вводити одну й туж інформацію на сайті.

Аналітичні файли cookie:

  • аналіз використання відвідувачами нашого сайту;
  • отримання інформації дозволяє покращити якість надання наших послуг;
  • інформація, яка зберігається (кількість проведеного часу на нашому сайті, використаний пристрій, веб-браузер та інш.).

Файли відстеження cookie:

Для покращення нашого сайту ми використовуємо сервіси Google. У Заяві про конфіденційність Google ви можете дізнатись як використовується анонімно зібрана інформація користувачів при відвідуванні нашого сайту.

Огляд усіх файлів cookie, які ми можемо розмістити термін збереження та ціль, з якою ми їх збираємо, ви можете дізнатись тут.

Ви можете відключити будь-які типи файлів cookie з вашого браузера, скориставшись  інструкцією браузерів:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=...

Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=fr_F...

Internet Explorer: Http: //windows.microsoft.com/fr-FR/windows-vista/B ...
Firefox: http://support.mozilla.org/fr/kb/Activer%20et%20d%...

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.htm...

YaBrowser: https://browser.yandex.com/help/personal-data-protection/cookies.html

Edge: https://support.microsoft.com/uk-ua/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies

Samsung Internet: https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-are-cookies-and-how-do-i-enable-or-disable-them-on-my-samsung-galaxy-device/

 

Персональні дані

У випадку, коли ви надаєте нам персональні дані третьої особи, ви підтверджуєте, що ця особа зазначила вас діяти від його/її імені та також даєте згоду на те, що:

  1. Ви даєте згоду від свого імені на обробку особистої інформації третьої особи;
  2. Ви отримуєте на своє ім’я будь-які повідомлення про захист даних;
  3. Гарантуєте, що ви отримали його/її згоду на збереження його/її особистої інформації або маєте право дозволити нам обробляти його/її особисту інформацію.

Дії, при яких збираються дані:

  • Активація облікового запису
  • Використання сервісів на сайті pakline-logistics.ua
  • Реєстрація на сайті pakline-logistics.ua
  • Використання форм для зв’язку з представниками компанії/компаній, заповнення полів, формування заявок за допомогою електронних листів, телефонних дзвінків та розмов з нашими співробітниками;
  • Прояв інтересу від вас та ваша згода для участі в наших рекламних компаніях;
  • Отримання інформації з зовнішніх відкритих офіційних джерел.

Цілі збору ваших особистих даних:

  • Обробка заявок для надання послуг
  • Для надання інформації про надзвичайні ситуації та безпеку
  • Повідомлення про нові послуги, доповнення та зміни у наданні послуг
  • Відстеження та підтвердження статусу обробки замовлення
  • Керування внутрішнім веденням документації та підтримка належного рівня контролю над обслуговуванням проекту
  • Внутрішній аналіз ефективності нашої маркетингової ініціативи, дослідження ринку, статистичний аналіз, прямий маркетинг
  • Проведення звітності, аудит та управління ризиками, пов’язаними з операціями бізнесу
  • Запобігання шахрайству
  • Обслуговування запитів та скарг
  • Інші цілі, які дозволені законодавством або з вашого дозволу

Ми залишаємо за собою право розкривати особисту інформацію у відповідності до вимог закону, у випадку дотримання судового розгляду, постановлення суду або судового процесу у цілях безпеки сайту pakline-logistics.ua, його користувачів або інших осіб.

Коли ви переходите за посиланням з сайту pakline-logistics.ua на сторонній сайт, цей сайт також може збирати та записувати ваші відвідування.

Треті сторони не підпадають під дану політику конфіденційності. Компанія ТОВ «КОРСА» не контролює та не несе ніякої відповідальності за політику конфіденційності та збір інформації цими третіми сторонами.

Ми не передаємо та не продаємо ваші персональні дані іншим особам. Передача цих даних можлива у випадках, визначених чинним законодавством.

Перш ніж ви зможете отримати доступ до своєї особистої інформації та послугам, ви повинні запам’ятати, що несете відповідальність за збереження та нерозголошення свого імені користувача, секретного паролю та іншої інформації, для попередження випадків несанкціонованого доступу до ваших персональних даних.

Ви маєте право вимагати виправлення та/або оновлення ваших персональних даних, які є неточними, неповними або застарілими.

Звертаємо вашу увагу на те, що ми прагнемо максимально захищати ваші особисті дані у відношенні конфіденційності та несанкціонованого розкриття.

У дану Політику конфіденційності час від часу можуть вноситися зміни. Ми залишаємо за собою право змінювати/виправляти або вносити зміни в дану Політику конфіденційності та наполегливо рекомендуємо перевіряти оновлення версій на сайті pakline-logistics.ua.

Зверніться до нас за більш детальною інформацією.